Valgus pro – opinion në lidhje me ilaç për hallux valgus

Kohët e fundit, kam konsideruar veten plotësisht person i shëndetshëm nuk është përballur me një problem të tillë, si kockë në gishtin e madh. Shumë besojnë se një deformim i tillë vetëm defektet kozmetike, dhe jo një sëmundje. Megjithatë, edhe një gungë e vogla është në gjendje të japë një shumë të vuajtjeve, nga të cilat unë kam qenë në gjendje për të hequr qafe, për shkak të Valgus pro . Sot unë do të flasim për këtë shërbyes mrekullueshme dhe si i hoqa qafe të eshtrave në gisht, pak më shumë detaje. Dashur gjithmonë këpucë të bukura me takë të lartë, por këtë verë, u përball me një problem: duke u përgatitur për të korporatave, i dedikuar për përvjetorin e kompanisë sonë, nuk ishte në gjendje për të marrë në palë tuaj të preferuar të këpucëve. Zhgënjimi im nuk njihte kufij, kishte për të vënë në sandale, por ata nuk ishin shumë të përshtatshëm. Vargus Pro - duka u kujdesur PËR këmbët tuaja Kur kam filluar të mendoj, çfarë është problemi aktual, dhe të ndjehen këmbën, gjeti një kockë të vogël, por të dhimbshme mbi gishtin e madh. Në kockë e djathtë këmbë se ishte pak më e madhe se e majta. Menjëherë i telefonova motrën e saj (ajo punon në një terapist klinikën urbane dhe mendimi i saj ka rëndësi për mua) për të bërë një takim për të parë një mjek. Por ajo tha se nuk kishte për të shkuar në spital dhe më këshilloi që të bllokohet Valgus pro . Fakti që kjo do të thotë moderne të kockave në këmbë ndihmoi burri i saj të përballen me valgus shëmtuar e këmbë në vetëm një muaj. Pastaj e pyeta, ku ju mund të blejnë këtë pajisje, që motra më tha se nuk është në barnatore, dhe për të blerë një lock mund të jetë vetëm përmes internetit. Para se të bëni një urdhër, unë kam mësuar shumë komente dhe mendimet e atyre që gëzonte Valgus pro , dhe vendosi që të përpiqen atë për veten tuaj. Tani unë mund të edhe një herë të vënë në këpucë tuaj të preferuar dhe madje edhe valle në to! Nga guri ishte zhdukur!

Cilat janë përparësitë kryesore të Valgus pro ?

Ky mjet është i përshtatshëm formë të mbuluar anatomike mbi gishtin e madh, i cili është bërë nga silikoni klasën mjekësore. Kjo pajisje është i tejdukshëm, e bardhë, ndihet butë dhe i përkulshëm. Ajo kap gishtin në një pozitë natyrore, duke lejuar kockave gradualisht zvogëlohet dhe përfundimisht zhduket. Ajo mori mua tre javë për të hequr qafe të eshtrave dhe parehati. Valgus pro është një mjet të reja kundër valgus e shëmtuar dhe është e karakterizuar nga përparësitë e mëposhtme:

 • Është e lehtë për t'u përdorur – kjo mund të jetë i veshur me ndonjë këpucë, pa presion dhe nuk e fshij;
 • Kjo është bërë nga silikoni hypoallergenic – pjesa e zhvilluar e prodhuesit nuk shkakton reaksione alergjike në formën e skuqje apo skuqje të lëkurës;
 • është praktikisht i padukshëm – material elastik aderon në këmbë, ajo mund të përdoret në këpucë verore;
 • çmim të arsyeshëm.

Tani unë dua të përmend një pengesë të vogël që kam hasur në zbatimin e këtij kurë mrekulli. Kur kam vënë bllokohet mbi gishtin e madh, materiali nga i cili është bërë, dukej shumë i butë. mendimi im i parë ishte: si një bllok i tillë të rehatshme mund të bëjë edhe një gisht? Por pas disa ditësh kam kuptuar se është e vërtetë. Deri në fund të javës një xhungë mbi gishtin e madh është përgjysmuar, është e nevojshme që të ketë dy javë ishte në kërkim për të gjetur, dhe tre u zhdukën krejt. Dhe pastaj e kuptova se kjo nuk është një disavantazh, thjesht bllokohet vepra me shumë kujdes dhe në mënyrë efektive. Por unë dua të paralajmëroj: Internetin shumë fakes, vështirë që menjëherë të gjetur të vërtetën apo mashtrim, çdo propozim specifik. I urdhëroi Valgus pro në faqen zyrtare:

Adresa besuar më dyqan

Kur pajisja është e pranuar, ajo ishte në paketim origjinal, si në foto, furnizuar edhe udhëzime, i cili detajon se si të përdorin bllokohet. Nëse ju e panë atë në barnatore, nuk ka dyshim se ajo është një vepër e falsifikuar. Diçka e tillë është shitur në Amazon, por garanton që ju jeni duke e përdorur atë për të hequr qafe të eshtrave këmbë, nr. Një rezultat pozitiv me valgus shëmtuar e këmbës është e garantuar vetëm me blerjen e këtij Valgus pro .

Në disa raste, përdorni Valgus pro dhe si të aplikoni atë?

Indikacionet për përdorimin e kësaj pajisje janë:

 1. Faza fillestare e hallux valgus gishtin e madh në këmbë – përdoret për 1 – 3 muaj.
 2. shëmtuar rëndë i këmbës – kockave arrin një madhësi të konsiderueshme, ka ndjesi të dhimbshme. Në këtë rast, trim mbi gishtin e madh duhet të jetë i veshur për gjashtë muaj.
 3. Parandalimi – duhet të përdoret Valgus pro të vazhdueshme të veshur këpucë të ngushta me takë të lartë. Ekziston një mendim se ne nuk duhet të përdorin këtë mjet në qoftë se nuk ka asnjë kockë në gisht. Por ndonjëherë, të gjithë të njëjtën gjë, është më mirë të jenë të sigurt dhe për të parandaluar problemin se sa të shpenzojnë kohë dhe para për trajtim.

Lock Aplikimi është mjaft e thjeshtë: të marrë atë nga paketimi, i vendosur me kujdes mbi gishtin e madh dhe fort presion ndaj lëkurës. All – tani ju mund të veshin këpucë tuaj të përditshme dhe të shkojnë në punë, në dyqan apo park. Prodhuesi ka siguruar një strukturë e cila është e lidhur mirë me këmbë, dhe nuk rrëshqitje nuk lëvizin në anën. Para se të përdorni Valgus pro si qëllim, duhet të shqyrtojë opinionet reale të konsumatorëve dhe ekspertëve shqyrton në vende të ndryshme apo në forum. Natyrisht, këtu ka mendime negative, por më shpesh ato i takojnë ata që nuk e përdorin këtë objekt, apo ata që nuk janë me fat të mjaftueshme për të blerë vepra artizanale. Si funksionon Vargus Pro

Cilat janë rezultatet kryesore të paradhënies Valgus pro ?

Duke pasur parasysh përvoja e përdorur këtë mjet inovative dhe mendimin e atyre që në fakt arriti të përdorin atë për të hequr qafe e shëmtuar valgus, ne besim mund të pohojnë se Valgus pro është mjeti më efektiv. Përveç kësaj, në renditjen e fondeve nga kockave mbi gishtin e madh të këmbës, është e mundur që pa mëdyshje caktojë vendin e parë. Dhe të gjithë për shkak se Valgus pro :

 1. Fixes gishtin e madh në pozicionin e duhur – kjo mund të jetë i veshur në çdo kohë të ditës dhe as nuk e marrë jashtë gjatë gjumit.
 2. Në masë të madhe zvogëlon dhimbjen cilat lindin kur ecin.
 3. Kjo zvogëlon rrezikun e zhvillimit osteoarthritis.
 4. Butësisht mbron gishtin nga drithërat dhe integruar
 5. Kjo zvogëlon rrezikun e zhvillimit të këmbët e sheshtë dhe Sëmundjet të tjera që janë të lidhura drejtpërdrejt me këmbë shëmtuar.

Të sigurojë sa më sipër, ju mund të zotërojnë. E gjithë kjo është e nevojshme është një urdhër dhe të aplikojnë mjete në destinacion. Sa më shpejt që ju bëni, aq më shpejt do të jetë në gjendje për të hequr qafe të kockave urryer për këpucë me majë. Renditja Valgus pro në faqen zyrtare të internetit, ju nuk jeni vetëm të garantuara për të të jetë në gjendje për të hequr qafe e shëmtuar, por edhe të kurseni të holla duke marrë pjesë në aksion.

(1)*(2)**(3)***(4)****(5)***** (120 votes, average: 4.80 out of 5)
Loading...