Përmbledhje Collamask – anti-plakje maskë për fytyrën tuaj

Mirë se vini! Na vjen keq për përkthimin e keqe të shqyrtimin e mia, kjo gjuhë nuk është nëna ime! Unë punoj si kontabilist dhe jam vazhdimisht në zyrë dhe kam vënë re kohët e fundit se lëkura e fytyrës është bërë e thatë dhe rrudhat e para. Dhomë është e nxehtë, kështu që ajri është i thatë në zyrë, dhe ajrit të kondicionuar në verën e veprave – se kjo ka ndodhur që shënon mosha shfaq para kohe. Kjo është fyese dhe…

Krem për burrat Maxi Size – përvoja ime e vërtetë!

Para se të fillojë shqyrtimin e mia, unë dua të kërkoj falje për përkthimin e dobët, gjuha nuk është gjuha ime amtare. Men, shqyrtimin e mia kryesisht merren me atë për ju. Edhe pse ju jeni konsideruar seksit të fortë, por shumë prej jush vuajnë nga komplekset e ndryshme, në veçanti, për shkak të madhësisë së meritave të saj dhe nuk ka asgjë për t'u turpëruar të. Nga problemet nuk mund t'i shpëtojnë, ata duhet të …

Opinion në lidhje me Fitobalt – çaj bimor manastirit nga parazitet

Hello, më falni për ndonjë gabim – se gjuha nuk është vendas për mua. Unë kisha një problem, i cili edhe i zënë ngushtë për të thënë – parazitëve. Se vetëm nuk trajtohet – të gjitha pa dobi, dhe vetëm çaj Fitobalt ndihmuar. Kështu që unë vendosur për të shkruar këtë shqyrtim. Këtu është historia ime. I, si unë mund të mbani mend, të udhëhequr një jetë aktive – I pasur shumë hobi, unë shkova…

Pika e El Macho meshkuj – Përvoja ime personale e përdorimit

Për të filluar me më vjen keq për përkthimin e keqe të shqyrtimin e mia, kjo gjuhë nuk është gjuha ime amtare. Unë mendoj se problemi im është i njohur për shumë njerëz mbi 40 vjeç jetës rutinë, punë e vështirë dhe stresi, natyrisht, nuk është më mosha e re e bëri punën e tyre – Fillova të duash si një njeri. Natyrisht, kjo nuk mund të shfaqet në marrëdhëniet tona me gruan e tij. Dhe sot unë dua të ju tregojnë se si për…

Kapsula RevoMuscle për rritjen e muskujve – shqyrtim i vërtetë

Për të filluar me më vjen keq për përkthimin e keqe të shqyrtimin e mia, kjo gjuhë nuk është vendas për mua … Sot unë do të shpjegojë se si kapsula RevoMuscle kthyer burrin tim në një atlet të vërtetë. RevoMuscle një ilaç të ri për njerëzit që të çojë një mënyrë jetese të shëndetshme dhe të kujdesen për trupin e tyre. Mjet është projektuar për rekrutimin e shpejtë e mases muskulore dhe humbin peshë të tepërt.…

Varicobooster – opinion rreth balsam për trajtimin e venat me variçe

Para fillimit të tregimit unë dua të kërkoj falje për gabimet pranuar për një arsye të mirë – gjuha narrative nuk është vendas për mua. Prandaj, unë kërkoj të gjithë të jenë falës për stilin e prezantimit. Duke pritur për lindjen e fëmijës është një ngjarje e gëzueshme në jetën e çdo personi. Megjithatë, shtatzënia ime u pengua nga një problem serioz, venat me variçe. Këmbët i lodhur shpejt dhe vazhdimisht…

Titan Gel – të vërtetën ose mashtrimin. Rishikimi ime e vërtetë

Na vjen keq për përkthimin e keqe e kritikat e mia, unë nuk e di se sa e gjuhës. Ne meshkujt janë konsideruar seksit të fortë, por në fakt shumë prej nesh janë duke luftuar me shumë objekte dhe frika e refuzimit. Dhe aty ishte një prej tyre, madhësia ime penis, për të vënë atë butë, nuk i përshtaten as mua apo partnerët e mi. Nga depresioni i rëndë shpëtoi mua do të thotë Titan Gel , por gjërat e para të parë … Unë jam një njeri…

Valgus pro – opinion në lidhje me ilaç për hallux valgus

Kohët e fundit, kam konsideruar veten plotësisht person i shëndetshëm nuk është përballur me një problem të tillë, si kockë në gishtin e madh. Shumë besojnë se një deformim i tillë vetëm defektet kozmetike, dhe jo një sëmundje. Megjithatë, edhe një gungë e vogla është në gjendje të japë një shumë të vuajtjeve, nga të cilat unë kam qenë në gjendje për të hequr qafe, për shkak të Valgus pro . Sot unë do të flasim për…

Macho Man – cilat janë mendime të ndryshme për këtë llak për burrat?

Para se të lëvizin për në shqyrtim, unë dua të kërkoj falje për lexuesit për ndonjë gabim në tekst, pasi unë nuk jam i shkruar në gjuhën e tyre amtare. Unë do të përpiqet të ju tregojnë me fjalë të thjeshta në mënyrë që të gjithë e kuptuan atë që unë dua të them, dhe pa një mundësi për të zgjidhur problemet e tyre. Unë isha duke kërkuar në mjetet e internetit që ndihmojnë të merrni ndjenja të reja dhe më të fortë në…

Alcobarrier – opinioni im në lidhje me përgatitjet për trajtimin e alkoolizmit

Të dashur miq, në qoftë se ju do të më falni nëse në risjell në vijim ju do të gjeni disa gabime. Tani unë nuk shkruaj në gjuhën e tyre amtare për veten e tyre, kështu që nuk mund të ketë probleme me përkthimin. Por unë do të përpiqet sa më shumë që të jetë e mundur thjeshtë dhe të qartë për të shprehur pikëpamjet e tyre, dhe unë shpresoj se ju e kuptoni mua dhe dëgjoni. Unë kurrë nuk konsiderohet veten një alkoolike vërtetë.…

1 2