Мислење за Hondrocream – терапевтски крем за болка

Јас се извинувам за изјава, далеку од литературната – мајчин јазик не е за мене. Значи, за оние кои се занимаваат со слични проблеми, јас би сакал да му кажете на вашиот приказна. Сите мојот живот имам дадено лекции во сала за танц танцување.…

Мислење за Fitobalt – монашки билен чај од паразити

Здраво, извинете за било какви грешки – тој јазик не е мајчин јазик за мене. Имав проблем, што дури и срам да кажам – паразити. Од само не се лекува – сите да не ги искористи, и само чај Fitobalt помогна. Па решив да ја напишам оваа преглед.…

Крем за мажи Maxi Size – вистински моето искуство!

Пред да се започне мојот осврт, јас сакам да се извинам на лош превод, јазикот не е мојот мајчин јазик. Мажи, мојот осврт претежно се занимаваат со тоа за вас. Иако се смета за посилниот пол се, но сепак многу од вас да не страда од различни…

Капсули RevoMuscle за раст на мускулите – вистински преглед

Да започне со тоа ми е жал за лош превод на мојот осврт, овој јазик не е мајчин јазик за мене … Денес јас ќе ви објасниме како капсулата RevoMuscle претвори мојот сопруг во вистински спортист. RevoMuscle новиот лек за мажите кои водат здрав начин…

Капки El Macho мажи – моето лично искуство на користење

Да започне со тоа ми е жал за лош превод на мојот осврт, овој јазик не е мојот мајчин јазик. Мислам дека мојот проблем е познат на многу мажи над 40 години рутински живот, напорна работа и стрес, се разбира, не млада возраст не нивната работа…

Varicobooster – мислење за мелем за лекување на проширени вени

Пред почетокот на приказната Сакам да се извинам за призна грешките за добра причина – јазикот наративен не е мајчин јазик за мене. Затоа, замолете ги да се простува на стилот на презентацијата. Чекајќи породувањето е радосен …

Valgus pro – мислење за лек за hallux valgus

Во поново време, се сметаат за целосно здрав човек не се соочува со ваков проблем, како коска на палецот. Многумина веруваат дека таквите само деформација козметички недостатоци, а не болеста. Сепак, дури и грутка мала големина е …

Titan Gel – вистината или измама. Мојот вистински преглед

Жал ми е за лош превод на коментарите, јас не знам многу на јазикот. Ние мажите се сметаат за посилниот пол, но, всушност, многу од нас се борат со многу објекти и страв од одбивање. И таму беше еден од нив, мојот пенис големина, да се благо…

Macho Man – што се различни мислења за овој спреј за мажите?

Пред да се пресели на преглед, сакам да им се извинам на читателите за било какви грешки во текстот, како што јас не го пишувам во нивниот мајчин јазик. Јас ќе се обидам да ви кажам во едноставни термини, така што сите знаат дека она што …

Alcobarrier – моето мислење за подготовка за третман на алкохолизам

Драги пријатели, дали ќе извинете ако во следните потсетиме ќе најдете некои грешки. Сега јас не го пишувам на нивниот мајчин јазик за себе, па може да има проблеми со преводот. Но, јас ќе се обидам колку што е можно едноставно и јасно…

1 2